PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

Naš projekat ''Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana'' ovogodišnji je dobitnik godišnje nagrade za aktivno učešće mladih koje dodeljuje Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS).


Na skupu organizovanom povodom proslave šest godina uspešnog rada Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS) javnosti je predstavljen rad KOMS-a u toku protekle godine i dodeljene su nagrade za najbolje projekte koji podstiču aktivno učešće mladih ljudi.
Ovo je druga godina za redom da KOMS nagrađuje svoje organizacije članice za projekte koje realizuju. Nakon javnog poziva za organizacije članice KOMS tokom februara 2017, 14. marta objavljeni su dobitnici ovogodišnjih nagrada.
Sa velikom radošću možemo da vas obavestimo da je naš projekat ''Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana'' nagrađen za najbolji doprinos aktivnom učešću mladih kroz međunarodnu saradnju.
Tim LDA Knjaževca imao je čast da prihvatim ovu nagradu. U svom govoru, Ivana, naša saradnica za pitanja mladih i dopisnica regionalne platforme, i Milica i Nikola, članovi Lokalne savetodavne grupe mladih Knjaževca, zahvalili su se timovima iz Mostara, Prijedora, Zavidovića, Nikšića, Peći, Subotice i Skoplja na sjajnoj saradnji koja je rezultirala, između ostalog, i ovom nagradom. Oni su naveli da će KOMS nagrada istinski motivisati celu mrežu da još bolje radi u budućnosti. Nakon toga prikazan je poseban video zahvalnosti, napraljen posebno za ovu priliku od strane članova i članica Regionalne omladinske radne grupe, a prisutnim gostima podeljena je publikacija koja predstavlja naš projekat iz perspektive omladinskih radnika koji su učestvovali u regionalnoj razmeni.

KOMSnagrada

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
1 EU UNICEF final logo      council      2000px Logo Genf      anci          arhus          france        irish      logo atb trasp 2 
norveska    slovak aid     suresnes   Untitled 1   min omladine        knjazevac            nis grbi      medijana