PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

U Podgorici (CG) je, u periodu između 21 i 23. februara, održan sastanak Upravnog odbora projekta ''Youth's advocate'', finansiranog kroz EU program Erasmus+.

Ovaj projekat ima za cilj unapređenje kapaciteta omladinskih radnika za kreiranje i upravljanje kampanjama javnog zagovaranja i lobiranja u oblasti politika za mlade na lokalnom i regionalnom nivou.
Sastanak u Podgorici okupio je partnerske organizacije u ovom projektu, sa ciljem pripreme predstojećih projektnih aktivnosti, kroz formiranje Upravnog odbora projekta koji će se starati o implementaciji i evaluaciji projektnih aktivnosti.
Na sastanku je potpisan i sporazum o partnerstvu, koji definiše uloge svakog od partnera u toku implementacije projekta. Pored toga, na sastanku je definisan model komunikacije među partnerima, kao i aktivnosti posvećene promovisanju projektnih rezultata.

Desktop60

Vodeći partner na ovom projektu je Agencija za lokalnu demokratiju Nikšić, dok su preostali partneri Agencije i Centri lokalne demokratije iz Prijedora, Zavidovića, Mostara, Subotice, Knjaževca, Peći, Brtonigle, ALDA Skopje, kao i organizacije Open Doors iz Albanije, System & Generation iz Turske i Društvo mladih ekologa iz Nikšića, kao pridruženi partner.

youthsadvocatelogo

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
1 EU UNICEF final logo      council      2000px Logo Genf      anci          arhus          france        irish      logo atb trasp 2 
norveska    slovak aid     suresnes   Untitled 1   min omladine        knjazevac            nis grbi      medijana