PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

U okviru programa malih grantova „I naš glas treba da se čuje“, koji je deo našeg regionalnog EU projekta „Mladi Balkana za Evropu“, od pristigle 64 prijave, podržano je 14 najboljih omladinskih projekata sa Zapadnog Balkana.


Cilj programa malih grantova je jačanje lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu kroz pružanje podrške lokalnim omladinskim organizacijama koje zastupaju aktivno učešće mladih na lokalu. Podsećamo, ukupna sredstva opredeljena kroz ovaj program za mlade iznosio je 78000 EUR.
Zahvaljujemo se svim organizacijama koje su poslale svoje predloge projekata i pozivamo vas da na našim profilima na društvenim mrežama pratite kampanju ,,Upoznajte grantiste''.
Kratke opise odabranih projekata možete pronaći OVDE.

 

RYCEgrantTEXT


Projekat „Mladi Balkana za Evropu“ partnerski realizuju organizacije Fondacija Centar za demokratiju i CRTA iz Beograda, Evropska asocijacija za lokalnu demokratiju ALDA sa sedištem u Strazburu, 9 centara i agencija za lokalnu demokratiju koje formiraju Balkansku mrežu za lokalnu demokratiju BNLD sa sedištem u Skoplju, Youth Act iz Albanije i Sodem iz Turske. Ovaj projekat finansiraju Evropska unija i Balkanski fond za demokratiju.

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

 

    eu for citizen     EU za tebe       WBF Logo sajt        knjazevac        eu      logo ATB