PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

Info tačka Knjaževac uspešno je započela svoj rad organizacijom Dana Evropske unije na 54. Festivalu kulture mladih Srbije. Info tačka Knjaževac, u partnerstvu sa EU info kutkom iz Niša, podržala je opštinu Knjaževac u organizaciji prezentacije EU volonterskih i programa studentske razmene otvorenih za mlade iz Srbije kao i izložbe karikatura i stripa "Mitovi i predrasude, kako mi vidimo Evropu, a kako Evropa vidi nas".

Info tačka nastala je u okviru projekta "Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana" koji podržava Evropska unija. Tim omladiskih radnika angažovan u Info tački, pružaće mladima iz Knjaževca i okoline informacije o lokalnim i regionalnim događajima i aktivnostima koje se tiču obrazovnja, stipendija, volontiranja.

Info tačka otvorena je svakog ponedeljka i srede od 12-14 časova u kancelariji Centra lokalne demokratije LDA, u Kući partnerstva, Trg oslobođenja 1, a informacije su stalno dostupne i na Facebook strani.

 

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
1 EU UNICEF final logo      council      2000px Logo Genf      anci          arhus          france        irish      logo atb trasp 2 
norveska    slovak aid     suresnes   Untitled 1   min omladine        knjazevac            nis grbi      medijana