PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

U sklopu aktivnosti projekta ''Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana'' Centar lokalne demokratije LDA organizovao je 15. januara 2016. godine sastanak predstavnika mladih Knjaževca sa predstavnicima lokalne samouprave. 

Tokom sastanka bilo je reči o rezulatatima ankete koju su mladi okupljeni u Omladinskom ćošetu realizovali uz pomoć saradnika za pitanja mladih LDA o sadržajima koji nedostaju mladima u Knjaževcu. Predstavnicima lokalne samouprave ovom prilikom mladi su zvanično uručili i mapu ''Knjaževac - grad za mlade'' na kojoj su ubeležili pomenute sadržaje. Nakon uvida u mapu predstavnici lokalne samouprave saopštili su da se svi predlozi mladih već nalaze u strateškim planovima i da će lokalna samouprava, sada kada ima i jasnu potvrdu mladih o potrebi za tim sadržajima, u narednom periodu preduzeti korake za njihovu što skoriju realizaciju.

y1 

Još jedan od rezultata ovog sastanka je i dogovor o redovnom organizovanju sastanaka mladih i lokalne samouprave u narednom periodu kao i utvrđivanje kontakt osobe koja će u lokalnoj administraciji biti zadužena za saradnju i podršku mladima. Na ovaj način praktično je ostvaren i zacrtani rezultat ovog sastanka, uspostavljanje kanala komunikacije mladih i lokalne samouprave i praktičnog mehanizma koji omogućava učešće mladih u procesima donošenja odluka na lokalu.

y2

 

y3


prviforum 2

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

 

    eu for citizen     EU za tebe       WBF Logo sajt        knjazevac        eu      logo ATB