PODRŠKA RAZVOJU LOKALNE DEMOKRATIJE I AKTIVNOG GRAĐANSTVA

Rad sa mladima, a ne za mlade.

Ovo je jedna od preporuka sa prvog od planirana četiri on-line treninga za saradnike/ce za pitanja mladih angažovanih u osam LDA kancelarija u okviru projekta ''Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana'', finansiranom od strane EU.

Trening je održan 9. juna 2016. a tema je bila omladinski rad. Na samom početku učesnici/ce su se bavili definisanjem pojma ''omladinski rad''. Neformalno obrazovanje je istaknuto kao ključni element u procesu rada sa mladima. Izložena su evropska iskustva i različiti načini na koje omladinski radnici dopiru do mladih, između ostalog koristeći Info tačke i ulične akcije.

Nakon prezentacije glavnih problema mladih danas, utvrđeni su osnovni principi omladinskog rada i dati saveti učesnicima/cama treninga, kako bi bili što uspešniji u svojim budućim projektima kao omladinski radnici/ce.

onlinetrening

prviforum 2

 

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

 

    eu for citizen     EU za tebe       WBF Logo sajt        knjazevac        eu      logo ATB